Avengers: Infinity War (2018) online subtitrat

Cred ca sunteti fani Avengers, asa ca ati asteptat sa vedeti noul film din serie: Infinity War. Evident ca veti vedea iar cum eroii preferati salveaza universul, de data asta de Thanos, in tim ce Loki este eroul pozitiv. Cel care va opri distrugerea totala a universului este Thor, dar jumatate din univers este distrus. Thanos scapa si va trebui sa vedem ce ne va aduce noua serie din Avengers, va da timpul inapoi si totul va reveni la normal, sau cei disparuti [  Barnes, T’Challa, Groot, Maximoff, Wilson, Mantis, etc. ].

Avengers: Infinity War (2018) online subtitrat

Thanos apare inca de la inceput cu ideea de a face rost de toate pietrele infinitului, Thor este captiv si cu un ochi lipsa, iar Loki vrea sa vina de partea binelui, doar ca nu-i reuseste. Drept recomoensa sfarseste cu gatul sucit de catre Thanos. Dupa acest preambul incepe cu adevarat filmul Avengers: Infinity War. Una cate una pietrele vor intra in posesia lui Thanos, gasindu-si locul pe manusa lui. Apoi va urma finalul universului. Oare?

Toti eroii apar in film, inclusiv omul paianjen. Una din pietre este tinuta ascunsa pe Panant? Oamenii lui Thanos par de neoprit, chiar daca cei mai vasnici eroi de pe Terra lupta cu ei. Hulk nu poate intra in lupta, ceva il retine de la transformare, iar eroii nostri par incapabili sa reziste atacului. Vor reusi ei sa faca ce trebuie pana la finalul filmului? Ramen sa aflati asta! Cum, pai simplu, va abonati la IP TV si primiti pe langa programele TV obisnuite, filme online – iar din lista face parte si filmul Avengers: Infinity War (2018) online subtitrat.

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War (2018) online subtitrat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *