Filme noi in 2013

Am primit cateva sugestii de la cititorii nostri, asa ca ne supunem vointei lor si vom face o lista cu filme noi din 2013, ce se pot viziona online. Prin urmare nu este vorba neaparat de filmele lansate in 203, ci de cele mai recente filme publicate online de site-uri legale, cum ar fi voyo.ro si altele care va permit sa vizionati gratuit filme online. Iata deci cum stau treburile si in consecinta sa trecem la treaba.

Lista cuĀ Filme noi in 2013

Cea mai recenta aparitie online este filmul Funny People 2009, cu renumitul Adam Sandler in rolul principal, culmea in pielea unui actor de 40 de ani. Titlul se traduce in mod evident “Tipi Simpatici” si este o comedie spumoasa pe care va recomandam sa o vedeti online in mod gratuit saptamana aceasta pe portalul e-4TV.

Funny People 2009

Eroul principal este George Simmons, diagnosticat cu leucemie. Ca prin minune apare o rezolvare probabila a situatiei tragice in care se afla , un tratament experimental. Pornind de la o ipostaza tragica, George decide ca doar o comedie poate fi incheierea vietii si a carierei sale. Cum decurge actiunea va lasam sa descoperiti chiar voi, noi vom reveni cu o alta lansare de filme online din 2013 chiar astazi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *