Fire with Fire

Daca esti un fan al filmelor online cu Bruce Willis, atunci cu siguranta ai dori sa vezi si filmul Fire with Fire online, caci daca ar fi sa ne luam numai dupa incasarile filmului, inseamna ca trebuie sa vedeti filmul neaparat. Si cum stim deja ca filmele cu Bruce Willis nu pot fi decat foarte bune, aveti inca un motiv serios sa vedeti filmul cat mai curand.

Razbunare isi are propriile reguli - Bruce Willis

Povestea este una binecunoscuta pentru America, proprietarul unui magazin este silit sa cedeze magazinul unui mafit, acesta refuza si est eomorat. Din intamplare, Jeremy Coleman interpretat de Bruce Willis asita la crima, far a putea interveni. Jeremy Coleman mai mult mort decat viu, reuseste sa ajunga la politie si sa povesteasca despre asasinat. Fiind pompier ar fi vrut sa nu fie implicat in aceatsa poveste, insa politistii ii spun ca a intrat in conflict cu Neil Hagan, conducatorul uni clan mafiot.

In trecut acestia l-au ucis pe partenerul detectivului Mike Cella, insa desi a incercat sa-l duca dupa gratii pe mafiot, acesta a scapat basma curata din lipsa de probe. Eterna poveste a justitiei americane. Jeremy Coleman alias Bruce Willis este convins de detectiva sa depuna marturie impotriva mafiotului si sa intre in programulde protectie a martorilor.

 Cum deseori se intampla, mafiotul afla totul si-l ameninta pe pompier ca-i va lichida prietenii si viitoarea fmilie, chiar daca va sta dupa gratii. Astfel Jeremy Coleman est esilit sa ia problema in mainile sale, si iesind din programul de protectie al martorilor, decide sa-l lichideze pe mafiot, astfel riscul ca acesta sa-l atace din puscarie dispare.

Va imaginati acum ce poate face Bruce Willis cand este furios sidecis sa ucida. Nu ramane decat sa cautati filmul Fire with Fire pe DVD sau sa-l vizionezi online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *