Somewhere in Time online

Filmul Somewhere in Time ( Undeva, candva) a fost lansat in 1980, nu stiu cand l-am vazut pentru prima data, dar stiu ca a fost difuzat inainte de 1989 si in Romania. De atunci am descoperit ca sunt filme online pe care le pot revedea de zeci de ori fara sa ma plictisesc. Rolul lui Christopher Reeve a fost de exceptie, iar pentru perioada in care a fost scris scenariul putem zice ca a fost un film SF care a reusit sa imbine fantasticul cu romantismul intr-un mod exemplar.

Undeva Candva - coperta DVD

Richard Collier este un tanar student care din intamplare o intalneste pe o batrana actrita care ii sopteste “Intoarce-te la mine”. Primeste de la acea doamna un ceas de buzunar, care se va dovedi a fi cheia intregului film. Evidemnt ca la inceput nu da atentie incidentului, insa dupa cativa ani, paraseste orasul si se retrage la un hotel unde spera sa gaseasca linistea si inspiratia.

In plimbarile sale prin hotelul Grand descopera pe peretii acestuia poza unei frumoase doamne. Este Elise McKenna, o actrita tanara si talentata care a jucat la inceputul secolului si care se dovedeste a fi chiar batrana care ii daruise ceasul, dar care din nefericire decedase intre timp.

Reuseste prin autohipnoza sa se intoarca in timp, in anul 1912, imbracat cam cudat, caci isi luase hainele dupa modelul gasit in reviste vechi. Aici o intalneste cu adevarat pe Elise McKenna, insa managerul acesteia William Fawcett Robinson se va aseza intre ei. Dupa o scurta perioada de timp, in care dragoastea celor doi este sublima, o moneda din zilele noastre il rapeste pe Richard de langa iubirea vietii sale. Rstul veti descoperi daca (re)vedeti filmul!

Daca ai vazut acest film, spram sa ne spui de ce ti-a placut, cand l-ai vazut si daca ai dori sa-l mai revezi, sau sa cumperi un DVD cu filmul Somewhere in Time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *